dilluns, 23 de setembre del 2019

PETITS CANVIS HORARI EXTRAESCOLARS

BON DIA! Us tornam a enviar el calendari d'extraescolars, amb alguns canvis de darrera hora. Pensau que avui a les 20 hores, obrirem les inscripcions per AMPASOFT!


Podeu inscriure els vostres fills des de: DILLUNS, 23 DE SETEMBRE A LES 20 HORES FINS DIMECRES, 25 A LES 20 HORES‼

⏰ La limitació de temps és per facilitar l'elaboració dels grups perquè monitors i infants puguin començar les activitats a partir de dilluns, 30 de setembre!

L'admissió dels infants serà PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ. Els grups tenen un nombre mínim i màxim d’alumnes. Mínim per garantir la seva viabilitat (hem de pagar monitors, assegurances i materials) i màxim per garantir la qualitat de les activitats. Si hi ha nins que quedin fora de l’activitat a la qual es volen inscriure, entrarà en Llista D’ESPERA i des de l’APIMA intentarem cercar solucions (sempre en funció de la disponibilitat de les sales i dels monitors).
Després de valorar altres opcions, hem decidit que aquesta és la millor manera de garantir que tots tinguem les mateixes oportunitats.

💻📱 Vos recordam que LES INSCRIPCIONS S’HAN DE FER PER AMPASOFT (https://apimapererossello.ampasoft.net). Si no recordeu la contrasenya, heu de clicar a Recuperar contrasenya i seguir les instruccions. Si sou nous en l’ús de l’aplicació, quan entreu trobareu un espai d’ALTA PER A FAMÍLIES. També dir-vos que na Rosa ha elaborat un vídeo tutorial perquè us sigui més fàcil. El trobareu dins la plataforma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada