dimarts, 12 de setembre del 2017

Benvinguts al curs 17-18!!




El curs 2017-2018 ja és aquí i l'APiMA vos volem presentar la nostra oferta d'activitats. Com l'any passat l'associació ofereix:

MATINET (7.30 a 9 h)
El servei de matinet es fa a la sala menjador de l’edifici de primària. Inclou un berenar saludable als nins i nines entre les 7.30 i 8.15 h. Després del matinet les monitores acompanyen els alumnes a les seves aules.
NOUS TIQUETS MATINET: Els usuaris de dies solts hauran d’entregar el tiquet del dia a la monitora de matinet. Els tiquets es poden comprar a la coordinadora APiMA. El servei de matinet comença el 13 de setembre.

BERENAR DE PATI
L’equip de cuina prepara diàriament diversos berenars (panet salat, panet dolç o fruita) que els alumnes poden recollir a l’hora del pati. Per encarregar berenar s’han d’entregar els tiquets a les bústies de menjador fins les 9.30 h del mateix dia. Venda de tiquets: coordinadora APiMA.

MENJADOR (14 a 16 h)
Alumnes fixos: Han de fer l’abonament per domiciliació bancària. Preu: 5,75€. Es considera fixo si queda un mínim de 3 dies a la setmana). Els infants que per causes justificades no quedin a menjador es descomptarà l’import diari si s’avisa (correu electrònic de l’APiMA o telèfon de l’escola) abans de les 9.30 h. Per altra banda, pensau a avisar també a les tutores.
Alumnes eventuals: Hauran de dipositar el tiquet a les bústies (situades a l’entrada de cada edifici) cada dia que quedin a menjar. Hora límit d’entrega diària de tiquets: 9.30 h. Preu del tiquet: 6,25€. Els tiquets es poden pagar per transferència bancària, o bé en efectiu o targeta a la coordinadora APiMA.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I LÚDIQUES
S’ofereix un calendari d’activitats extraescolars cada dia de 16 a 17 hores, i activitats lúdiques de 17 a 18 hores. Del 18 al 22 de setembre es farà la setmana de prova d’aquestes activitats i el dilluns 2 d’octubre començarà el calendari regular per tothom que hagi fet la inscripció. Si voleu que els fills surtin tot sols en acabar les activitats heu de firmar l’autorització que podeu trobar a les agendes escolars.

Trobareu els pdf dels fulls informatius i d'incripció a aquest mateix blog (apartats de cada servei)

Més informació i inscripcions: Coordinadora APiMA (Rosa Ingla)
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 10.30 h i de 16 a 17.30 h
971 518 014 - apimapererossello@gmail.com


Benvinguts a una nova etapa, i sort a grans i petits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada